Glemt passwordOpret ny bruger

AMOV RUN


Ny løbebevægelse rejser penge til kræftforskning

I et nyt samarbejde mellem Kræftens Bekæmpelse og AMOV Apparel, vil der blive rejst penge til Kræftens Bekæmpelses arbejde med Børn & Unge under Telenor Copenhagen Marathon d. 13/5 2018. Du kan være med på holdet!

Da Kasper Hilligsøe Eis i 2014 stiftede AMOV Apparel, var det med en ambition om at skabe en positiv bevægelse, der kunne kombinere forretning og filantropi. En af ambitionerne var på sigt at skabe et løbehold,  der kunne rejse penge til gode formål. Dette bliver nu en realitet i et samarbejde med Kræftens Bekæmpelse.

”Jeg er meget inspireret af det arbejde, som Team Rynkeby gør. Det er fantastisk at se, hvorledes de startede med 11 cykelryttere, der første år rejste 38.000 kr. – og nu er blevet en kæmpe positiv bevægelse med millionbudgetter. Vi vil gerne lave en lignende bevægelse indenfor løb, men helst med lidt pænere trøjer” siger CEO hos AMOV Apparel, Kasper Hilligsøe Eis, med et smil.

Løbere får tilbudt en pakke med et startnummer, en bæredygtig AMOV løbetrøje og adgang til pastamiddag aftenen før Copenhagen Marathon. Samlet værdi og pris på 1250,-.  AMOV Apparel får kun delvist dækket omkostning på løbetrøje. Derved kan der rejses 500 kr. incl. moms (400 kr. excl. moms) per løber på holdet til den gode sag.

Hvis man allerede har sikret sig et startnummer til Telenor Copenhagen Marathon kan man også lege med. I det tilfælde betaler man 575,- for en bæredygtig AMOV løbetrøje og adgang til pastamiddag aftenen før. Her rejses ligeledes 500 kr. incl. moms (400 kr. excl. moms) per løber til Kræftens Bekæmpelse.

At bevægelsen netop støtter Kræftens Bekæmpelse er ingen tilfældighed. I 2012 blev Kaspers kone ramt af kræft. Hun har det godt igen i dag, men det blev startskuddet på en jagt på værdier og  balance for stifteren af AMOV. Firmaet AMOV er således inspireret af Einstein-citatet ”Try not to become a man of success, but rather A Man Of Value”. Firmaet kombinerer økologi, genbrug og velgørenhed.

AMOVs forhandlere kan også blive en del af bevægelsen. De får nemlig muligheden for at sælge specielle marathon t-shirts, hvor hele AMOVs sædvanlige fortjeneste går til Kræftens Bekæmpelse.


Hvis du ikke har et startnummer, kan du købe denne pakke...


Køber du pakken med startnummer, så bruger vi pengene på denne måde...


Hvis du har startnummer i forvejen kan du også være med. Så kan du købe denne pakke...


Attached file: File icon (245 kB)

Køber du pakken uden startnummer, så bruger vi pengene på denne måde...


Attached file: File icon (185 kB)

Kontaktinformationer...

Kontaktinformationer for yderligere detaljer:
AMOV Apparel: CEO, Kasper Eis, 23313828, eis@amovapparel.com
Kræftens Bekæmpelse: Events, Lise Atzen Bjerregaard, 2025 3663, lisea@cancer.dk

Sådan tilmelder du dig...

Interesserede løbere kan tilmelde sig direkte til Kasper Hilligsøe Eis, CEO, AMOV Apparel på eis@amovapparel.com. Der er plads til 100 løbere på holdet i 2018.


About AMOV  

AMOV Apparel was founded in 2015. AMOV aims to become a pioneer of change in the fashion industry. AMOV combines organic, responsible and sustainable materials, a new recycling system and ambitious 'giving back' principles in a unique concept.

AMOV   ·  Gravene 10  ·   8800 Viborg   ·   Denmark   ·  christina@amovapparel.com  ·  CVR: DK37132187
0 items in basket